Question 1: What is Flogo?

Answer: Flogo is a two player word game that you can play with your friends over Game Center. Each player gets to play in turn. Make a word by moving tiles in any of the 11 rows. Select the word by tapping the first and the last lettter. Tap on the 'Play' button on the top right corner to play. 

Question 2: What do I need to do to get started?

Answer: You need to sign in to a Game Center account and have at least one friend in Game Center to start playing a new game.

Question 3: Why can't I move the tiles vertically?

Answer: You are allowed to move the tiles only horizontally while your friend is allowed to move the tiles only vertically (with respect to your board).

Question 4 How do I win the game?

Answer: The game is over when two players skip their turn in succession or when all the tiles are owned. The player with the higher score wins.

Question 5: I am still waiting for my turn. My friend is not playing her turn. What do I do?

Answer: Tap the 'Ping' button at the bottom right corner to send a reminder to your friend.

Question 6: My friend has played her turn but my game doesn't say its my turn yet. What do I do?

Answer: Sometimes, the notifications go awry. If that happens, you might need to refresh the game state again. Tap the 'Ping' button at the bottom right corner to refresh your game state.

Question 7: How do I maximize my score?

Answer: Try making bigger words with higher valued letters.

Question 8: How do I protect my tiles?

Answer: Tiles that have adjacent tiles of the same color are protected (colored in darker shade). These tiles cannot be moved by the other player. Ensure that your high valued tiles are always protected by other tiles that you own.

Question 9: The dictionary look up doesn't show anything. What do I do?

Answer: You need to download a dictionary to your device. Click on 'Manage' and select one or more of the dictionaries available to download them.

Question 10: The game works great. When would I need to upgrade?

Answer: You can play up to two games simultaneously for free. If you would like to play more than two games at the same time, you can upgrade to the full version anytime.